Címlap Webáruház Vasalatok, fogantyúk

Vasalatok, Fogantyúk

Vasalatok, fogantyúk, amitől a bútor működik!

 

Fogantyúk


FogantyúkA bútorlapjaink méretre vannak vágva és megfelelően élzártak, ahogy a Falco-Depo ügyfelei elvárják, de ahhoz hogy ezek a bútorok működjenek és valóban szolgáljanak bennünket szükségünk van a különböző vasalatokra, fogantyúkra. A tolóajtó vasalatok, tolóajtó vasalat, mindenféle bútor szerelvény és egyéb vasalatok széles kínálatával várjuk vásárlóinkat! A vasalatok, fogantyúk területén még nagyobb kínálatba és választékba ütközünk, mint a bútorlapoknál. Így ezek kiválasztása, csakis profi szakemberek, asztalosok és eladók segítségével lehetséges.


Nézzük önmagában fogantyúkat, amelyekből lehet szekrény fogantyú, ajtó fogantyú, fiók fogantyú, komód fogantyú és még számtalan fogantyú verzió. Ezekben a kategóriákban nagyon könnyű elveszni, mert akár szekrény fogantyú, akár ajtó fogantyú mind a színek, mind a funkciók tekintetében több száz változat létezik. Ahogyan eladóink rendkívüli pontossággal határozzák meg a bútorlap méreteket, ugyanilyen módon tudnak szekrény, ajtó, fiók fogantyút ajánlani Önnek. Nálunk a Falco-Deponál olyan fogantyút, vasalatot kap kiválasztott bútorlapjához, ami mind színében, mind minőségében, mind funkciójában a legpraktikusabb megoldásokat kínálja!


Fogantyú és vasalat, tolóajtóhoz, szekrényhez, ajtóhoz mi a legjobb megoldást kínáljuk meglévő bútorához, vagy bútorlapjaihoz! Fogantyúk

 

alt

Módosítás: (2015. december 04. péntek, 14:26)

 
Kosár
 ensocartAz Ön kosara jelenleg üres!
Regisztráció
BelépésMa 2017. március 29., szerda, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Google+
Facebook
3D Tervezés Online

varia3d