Falco Depo Udvar Fejléc

Címlap Akció

Akció

Aktuális falco és kronowood bútorlap akciónk 16/4


Egy Bútorlap Akció nem csak az árakról, a minőségről is kell, hogy szóljon!

A bútorok 18mm-es anyagokból készülnek, minden kereskedő a bútorkészítéshez ebből tart széles választékot, ez az elfogadott. A nagy bútorlap gyártók 16mm-es vastagságokkal dolgoznak mert olcsóbb, ilyen típusú bútorokat árulnak a nagyáruházak, bútorboltok.

Ezek a bútorok azonban nem mindenesetben elég stabilak, nem minden bútorhoz alkalmazhatók, ajánlhatók jó szívvel. Ilyen bútorok a nagy szekrények, a szekrénysorok, a több funkciós konyhabútorok. Az asztalosok által készített bútorok pontosan ezért erősebbek, mert egyszerűen vastagabb lapokból készülnek.

A lapszabászatokban is így 18mm az optimális vastagság. A Falco Depo raktár készlete nagyon különleges ilyen szempontból, mert 185 féle laminált színünk van raktáron. Ezt az árukészletet figyelembe véve országosan sem rossz eredmény, de egy debreceni telephelyen egyedülálló, sőt természetesen rendelésre mi is tudunk még sok más színt, típust hozatni.

Így az Akcióra kínált bútorlap lehetőségeink repertoárja is széles. Egyes akciókat, ugyanakkor mindig meghatároz a gyártó, s a kereskedőt terhelő költségek, amelyekre ki mondaná, hogy évek óta csökken. Így egy-egy Akcióval a jó kereskedő valóban minőséget kínál, a lehető legkedvezőbb áron, természetesen a készlete erejéig, ezzel is segítve a bútor készítők munkáját  és okos költségoptimalizálását. Az Akcióink kínálata szemben a költségekkel, így valóban mindig az adott időben a legjobb lehetőség, az éppen bútorkészítést fontolóknak.

A Falco Depo Udvar nem egy  gyártóval dolgozik együtt, több lapgyártó céggel is kapcsolatban vagyunk: Falco,  Kronospan, Egger mivel így a vevőinket szélesebb színvilággal, óriási választékkal tudjuk kiszolgálni illetve így egyszerre akár több gyár innovációja, akciója elérhető nálunk. Ebből valóban a vásárlóink profitálhatnak a legtöbbet, mivel stílusban és árfekvésben is jobban van lehetőségünk kiválasztani a számukra megfelelőt.

A raktáron tartott lapokhoz szín azonos  él záróink is vannak különböző méretekben attól függően hogy vékony vastag vagy széles él záróra van a vevőnknek szüksége. Ma már senkinek nincs ideje, így fontos hangsúlyozni hogy mennyire fontos az, hogy mi közvetlenül a saját raktárról, ilyen nagy választékban dolgozunk. Az idő is pénz, sőt ez a legtöbb pénz, így egy gyártó aktuális akciós termékei tőlünk azonnal elvihetők. Sőt amennyiben egy bútor dizájn úgy kívánja és vastagabb alapanyagra van szükség, úgy nő a bútorlap vastagsága is, mi 25 vagy 28mm-es méretben tartunk raktáron egy pár színben, ilyen bútorlapokat.

Ne szalassza hát el a Falco Depo aktuális Bútorlap Akcióit, mert valóban mind stílusban, mind költségben az adott időszak legjobbjait kínáljuk Önnek!

 

Mentés

Módosítás: (2017. május 03. szerda, 13:50)

 

Blanco silgránit és rozsdamentes mosogatók, csaptelepek akciója 2017-1

mosogato-akcios-katalogus
Mosogató akció

 

Mentés

Módosítás: (2017. május 02. kedd, 09:11)

 
Kosár
 ensocartAz Ön kosara jelenleg üres!
Regisztráció
BelépésMa 2018. szeptember 20., csütörtök, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.
Google+
Facebook
Partnereink
Falco Zrt.
http://www.falco-woodindustry.com
Forest Hungary Kft.
http://www.foresteu.com
Lechner Hungary Kft.
http://www.lechner.hu
Nett Front Kft.
http://www.nettfront.hu
Csercsics Faipari Kft.
http://www.csercsics.hu
Rehau Kft.
http://www.rehau.hu
Blum Hungária Kft.
http://www.blum.com
Ecorgan Kft.
http://ecorgan.hu
Henkel Magyarország Kft.
http://www.henkel.hu

ENSO ügyviteli rendszer és Webáruház modul
Enterprise Solutions Kft. http://www.enso.hu

civiskartya
Lámpa & Design Webáruház

Lámpa & Design Webáruház

Bútorszerelvény Webáruház
Bútorszerelvény Webáruházunk
3D Tervezés Online

varia3d