Címlap

Lechner munkalapok

lechner munkalap

Ásványi alapanyag

A Lechner ásványi alapanyaga 3 és 10 mm-es masszív, színezett, modern anyag, melyet Rothenburg o.d. Tauber-ban állítunk elő.

Az elements by Lechner® hordozólapra fixen ragasztott, méretre vágott ásványi alapanyagú munkalap, melyet a konyhák és lakóterületek részére konfekcionálva szállítunk beépített mosogatóval és mosdókagylóval. A szabad kialakítás és az egyedi méretreszabás érdekében önmagában is kapható ásványi alapanyagunk a Delian by Lechner®.

Elements és Delian megőrizte jellezgetes karakterét egyediségén keresztül. Az anyag felülete meleg és selymes tapintású. Az ásványi alapanyag homogén, porusmentes, ezáltal ideális felületi sajátosságainak köszönhetően nem látszanak meg rajta használatból eredő pecsétnyomok, könnyen kezelhető és nem ártalmas az egészségre.  Éveken át tartó használatot követően a felületet újra meg lehet munkálni és ezzel megtartja kiváló minőségét.

 


lechner munkalap1

 

Üveg

Az üveg sokunknak divatos anyag a bútoripar és a belsőépítészet területén. A magánszférában ezeket az anyagokat könnyű tisztíthatóságuk- valamint felületük higénikussága miatt leginkább a konyhákban és fürdőkben alkalmazzuk. A különböző üvegnyomási eljárásainknak köszönhetően azonban a közösségi objektumokban is vonzó megoldást nyújt.

A színes üveg mágnesként vonzza a szemet. Festett üvegeink áttetsző felülete mély benyomást kelt, mely a színek pompáját még jobban kiemeli. A matt, szaténfényű felületek (mezzo és satin+) azonban a fényt különböző irányokba szórják a térben. Az üvegdekor ezért  teljes anyagként egy finom selymes csillogással hat.

 


lechner munkalap2

 

Kvarckő

Akik szeretik a természetes követ, lelkesedni fognak a kvarckőért. Kisugárzása és érzete a valódi kő hangulatát idézi, ámde mindezt felülmúlják tulajdonságai: könnyű karbantartás és higiénia.

Több lenyűgöző színváltozat feltárja a gazdag formatervezési lehetőségeket, mellyel meg tudja valósítani saját, személyes elképzeléseit.

 


lechner munkalap3

 

Tömörfa

Senkit sem tud elkerülni a fa kisugárzása. Egyedülálló felülete meleg és lágy érzetet kelt, melyet  semmilyen más anyag nem tud nyújtani. 

A fa gondoskodik lakóterületében egy természetes, kellemes belső klíma kialakításáról és hozzájárul a lakók jó közérzetéhez. A rendszeres ápolás által egy munkafelületet kap, melyben hosszú időn keresztül örömét lelheti.

 


lechner munkalap4

 

Kerámia

Ceramic by Lechner - legújabb termékünk - porcelán-kerámia felület, egyedülálló tulajdonságokkal.
A kerámiát már az ókorban is ismerték. A múzeumokban még megcsodálhatjuk a korabeli edényeket és a római villák drága mozaikjait. A kerámia fogalma alatt manapság különböző kerámiatermékekeket, mint pl. edényeket , az egészségügyben vagy a műszaki életben, pl. az autóiparban használt kerámiákat értjük. A kerámia egy anyag, mely különböző kihívásoknak is ellenáll és amely helyett gyakran nem találunk más alternatívát. Így kevés más olyan anyag létezik, amely a laboratóriumokban és az egészségügyben egyaránt alkalmas.

 


lechner-munkalap5

 

Laminált munkalapok

Közismert, klasszikus munkafelületek a konyhában a laminált munkalapok. Különböző vastagságban éppen úgy felhasználhatóak ablakpárkánynak, hátfalburkolatnak, mosóasztalnak vagy a bútorgyártásban. A dekorválaszték éppen olyan széles mint felhasználási lehetőségei.

A modern nyomtatási eljárásoknak köszönhetően fantáziadús dekorok vagy természethű másolatok jönnek létre, melyek az egyedi felületi szerkezettel egybekötve magas értéket közvetítenek. A termékskála az egyszínű, sima felületektől kezdve egészen a strukturált és nyomott kőutánzatokig terjed.

Módosítás: (2015. december 04. péntek, 13:59)

 
Kosár
 ensocartAz Ön kosara jelenleg üres!
Regisztráció
BelépésMa 2018. szeptember 20., csütörtök, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.
Google+
Facebook
Partnereink
Falco Zrt.
http://www.falco-woodindustry.com
Forest Hungary Kft.
http://www.foresteu.com
Lechner Hungary Kft.
http://www.lechner.hu
Nett Front Kft.
http://www.nettfront.hu
Csercsics Faipari Kft.
http://www.csercsics.hu
Rehau Kft.
http://www.rehau.hu
Blum Hungária Kft.
http://www.blum.com
Ecorgan Kft.
http://ecorgan.hu
Henkel Magyarország Kft.
http://www.henkel.hu

ENSO ügyviteli rendszer és Webáruház modul
Enterprise Solutions Kft. http://www.enso.hu

civiskartya
Lámpa & Design Webáruház

Lámpa & Design Webáruház

Bútorszerelvény Webáruház
Bútorszerelvény Webáruházunk
3D Tervezés Online

varia3d