Falco Depo Udvar Fejléc

Címlap Szolgáltatás

Szolgáltatások

Szolgáltatásainkról

Bútorlapszabászat - táblafelosztás - pontos méretre vágás

szabaszgephpp350

 

Az Ön számára megfelelő bútorlapszabászat kiválasztásánál a legfőbb szempont a rugalmasság a bútorlap vágás és az élzárás minősége. Azt javaslom ne is keresgéljen tovább, mert megtalálta a megfelelőt! Az optimális táblafelosztást és a mm pontos méretre vágást, számítógép által vezérelt fekvő elrendezésű nyomógerendás lapszabászgép biztosítja!

 

 

 

 

 

 

Gyors minőségi élzárás a legmodernebb gépeken

roxyl-elzarogep A leszabott bútorlapjain a gyors és minőségi élzárást is el tudjuk végezni a legmodernebb technikával működő gépeinkkel, bármilyen formájú is legyen. Akár íves, kör alakú, vagy szöges forma is lehet! A vastagság sem okoz problémát 8-60mm-ig bármilyen vastagságú anyagot tudunk élzárni. A modern gépeknek köszönhetően maximálisan tudjuk teljesíteni a kitűzött rövid határidőt, akár másnap elviheti elkészült anyagát!

 

 

 

Ív és szögvágás, CNC megmunkálás, íves élzárás

cnc-venture316m

 

A vadonatúj Holzma Venture 316M ötfejes CNC gépen, szinte nem akad olyan ív, szög, marás, fúrás stb. amit ne tudnánk kivitelezni. A korszerű gépnek köszönhetően pontos és percíz munkát tudunk előállítani az eddiginél kevesebb időráfordítással és persze sokkal szebb minőségben. Akár bútorok korpuszának az összefúrását is vállaljuk, ha meg szeretné gyorsítani munkáját.

 

 

 

 

 

Webáruházunk "A-tól Z-ig mindent a bútorához" Bútorkiegészítők és Bútorszerelvények

falcodepowebaruhaz

 

Webáruházunkban közel 12ezer cikket talál meg. Az áruházban a legapróbb szerelvényektől az 5m hosszú munkalapok-ig mindent megtalál! Bútoripari és belsőépítészeti alapanyagok és kiegészítők, bútorszerelvények. Laminált és natúr faforgácslapok, osb lapok, rétegelt lemezek, táblásított falapok, víz és tűzálló betonyp lapok, konyhai munka-asztallapok, ajtófrontok, BLANCO mosogatók és szelektív hulladékgyűjtők, bútorfogantyúk stb.

Látogasson el webáruházunkba.

 

 

 

 

 


// // ]]>

alt

Módosítás: (2015. december 04. péntek, 08:56)

 

Bútorlapszabászat

A bútorlapszabászat választásának kritériumai! Bútorlap kínálatunk

 

Bútorlap szabászat DebrecenBútorlapszabászat, bútorlap árlista, bútorlap árak, bútorlap ár, bútorlap színek, ezek azok a kifejezések, amikkel a leggyakrabban találkozunk, amikor valaki bútorlapot vagy bútorlap szabászatot keres. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy sehol nem szerepelnek a minőségre és a szolgáltatás körre vonatkozó hívó szavak. Az a tény, hogy valaki bútorlapszabászatnak nevezi magát még nem jelöli, hogy valójában milyen eszközökkel berendezésekkel rendelkezik, ahhoz, hogy az Ön valódi bútorlap szabászati igényeit kiszolgáljuk. Számunkra a Falco-Depo-nál a legfontosabb minőségirányítási politika, hogy mindig a legkorszerűbb eszközöket alkalmazzuk, azért hogy vásárlóinkat, asztalosainkat maximálisan ki tudjuk szolgálni! Olyan gépeink berendezéseink vannak, amelyek segítségével gyakorlatilag egy asztalos, egy vevő elképzeléseit, olyan méretre szabással, a bútor és munkalapok előkészítésével tudjuk kiszolgálni, amitől az elképzelések bútor lapszabászatunk révén száz százalékban megvalósulhatnak!


Egy bútorlapszabászatnál mindig nézze meg a szolgáltatásokat


Egy bútorlapszabászatnál, tehát rendkívül fontos, hogy milyen szolgáltatásokat, milyen technikai háttérrel ad, ahhoz, hogy a kész bútor minél szebb és jobb legyen. Aztán jönnek az árak, tudjuk jól, hogy az árak sokszor a minőséget is meghatározzák, pontosan emiatt alacsony ár stratégiával dolgozhat egy sor lapszabászat, vagy közzétehetnek alacsony bútorlap árlistákat is mások, amiket később járulékos költségekkel emelnek. Így az olcsó ár mind minőségben, mind szolgáltatásban rengeteg problémát és bosszúságot okoz számunkra. Jól tudjuk, hogy jelenleg a piacunk, a vevőink rendkívül ár-érzékenyek, pontosan ezért mi a Falco-Depo-nál, a bútorlap árakat, bútorlap árlistát teljesen versenyképes módon határozzuk meg. A bútorlap árainkat, a bútorlap árlistánkat vesse össze nyugodtan másokkal, s ha valamely azonos terméknél egy pici eltérést talál a versenytársaink javára, akkor tudnia kell, hogy mi milyen szolgáltatásokkal egészítjük azt ki!

Bútorlap szabászatBútorlap-szabászati szolgáltatások: A bútorlapok árain és a bútorlapok színein túl a legfontosabb a bútorlap vágásának és az élzárásának a minősége. A Falco-Deponál az optimális táblafelosztást és a mm pontos méretre vágást, számítógép által vezérelt fekvő elrendezésű nyomógerendás lapszabászgép biztosítja! A leszabott bútorlapjain a gyors és minőségi élzárást is el tudjuk végezni, a legmodernebb technikával működő gépeinkkel, bármilyen formájú és színű is legyen a bútorlap. A bútorlap lehet akár íves, akár kör alakú, vagy szögletes formájú, a bútorlap színe lehet egészen világos, vagy mély színű, de akár ezen bútorlap színek kombinációja! A vastagság sem okoz problémát 8-60mm-ig bármilyen vastagságú anyagot tudunk élzárni. A modern gépeknek köszönhetően maximálisan tudjuk teljesíteni a kitűzött rövid határidőt, akár már másnap elviheti elkészült anyagát! A legtöbb munkalaphoz ugyanis létezik színazonos vasalható élfólia , mellyel akár házilag is kivitelezhető a munkalap látszó éleinek lezárása, de profi gépekkel ez sokkal esztétikusabb lesz.

// // ]]>

alt

Mentés

Módosítás: (2017. november 22. szerda, 14:37)

 

Webshop árukiszállítás tájékoztató

A webshop megrendelésen szereplő termékek kiszállításának ára függ a termék súlyától és terjedelmétől! A kiszállítás történhet postai úton(kedvezőbb), illetve gyorsfutár szolgálattal, az ország egész területén!

Általános tájékoztató: (az ország területén)

Utánvételes kiszállítás

Postai kiszállítás - MPL Futárszolgálattal: - 10kg-ig 1,2m hosszúságig: - 2200Ft

 

Előreutalás esetén:

Postai kiszállítás - MPL Futárszolgálattal: - 10kg-ig 1,2m hosszúságig: - 1500Ft

 

"Törékeny" csomagfeladás: A szállítás költsége--> 3.000Ft

 

A kiszállítást maximum 240 cm hosszúságig tudjuk teljesíteni!

A bútorlapok és munkalapok kiszállítását nem tudjuk teljesíteni, ezeket a termékeket telephelyünkön tudják átvenni!

Az árak tartalmazzák az ÁFA-t!


// // ]]>

alt

Módosítás: (2018. február 08. csütörtök, 15:40)

 

3D enteriőr tervező

Üdvözöljük enteriőr tervező alkalmazásban!

Az alkalmazás használata:
Válassza ki a képek alapján azt a jelenetet, amelyet szeretne a saját igényeire szabni és kattintson a képre.
A 3 dimenziós jelenetben bármely felületre kattintva előtűnik egy anyag választó paletta, amely segítségével kiválaszthatja az ízlésének megfelelő dekort és színt.
Az elkészült jelenetről képet készíthet és e-mailben elküldhet a felhasznált anyagok listájával együtt.

A program futtatásához a Unity WebPlayer böngésző kiegészítő szükséges: http://unity3d.com/webplayer

Tervrajz1 Tervrajz2 Tervrajz3
Tervrajz4 Tervrajz5 Tervrajz6
Tervrajz7 Tervrajz8 Tervrajz9
Tervrajz10 Tervrajz11 Tervrajz12
Tervrajz13 Tervrajz14 Tervrajz15
Tervrajz16 Tervrajz17 Tervrajz18
Tervrajz19 Tervrajz20

Módosítás: (2015. december 15. kedd, 08:03)

 
Kosár
 ensocartAz Ön kosara jelenleg üres!
Regisztráció
BelépésMa 2018. október 24., szerda, Salamon napja van. Holnap Blanka és Bianka napja lesz.
Google+
Facebook
Partnereink
Falco Zrt.
http://www.falco-woodindustry.com
Forest Hungary Kft.
http://www.foresteu.com
Lechner Hungary Kft.
http://www.lechner.hu
Nett Front Kft.
http://www.nettfront.hu
Csercsics Faipari Kft.
http://www.csercsics.hu
Rehau Kft.
http://www.rehau.hu
Blum Hungária Kft.
http://www.blum.com
Ecorgan Kft.
http://ecorgan.hu
Henkel Magyarország Kft.
http://www.henkel.hu

ENSO ügyviteli rendszer és Webáruház modul
Enterprise Solutions Kft. http://www.enso.hu

civiskartya
Lámpa & Design Webáruház

Lámpa & Design Webáruház

Bútorszerelvény Webáruház
Bútorszerelvény Webáruházunk
3D Tervezés Online

varia3d