Falco Depo Udvar Fejléc

Címlap Szolgáltatás Bútorlapszabászat

Bútorlapszabászat

A bútorlapszabászat választásának kritériumai! Bútorlap kínálatunk

 

Bútorlap szabászat DebrecenBútorlapszabászat, bútorlap árlista, bútorlap árak, bútorlap ár, bútorlap színek, ezek azok a kifejezések, amikkel a leggyakrabban találkozunk, amikor valaki bútorlapot vagy bútorlap szabászatot keres. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy sehol nem szerepelnek a minőségre és a szolgáltatás körre vonatkozó hívó szavak. Az a tény, hogy valaki bútorlapszabászatnak nevezi magát még nem jelöli, hogy valójában milyen eszközökkel berendezésekkel rendelkezik, ahhoz, hogy az Ön valódi bútorlap szabászati igényeit kiszolgáljuk. Számunkra a Falco-Depo-nál a legfontosabb minőségirányítási politika, hogy mindig a legkorszerűbb eszközöket alkalmazzuk, azért hogy vásárlóinkat, asztalosainkat maximálisan ki tudjuk szolgálni! Olyan gépeink berendezéseink vannak, amelyek segítségével gyakorlatilag egy asztalos, egy vevő elképzeléseit, olyan méretre szabással, a bútor és munkalapok előkészítésével tudjuk kiszolgálni, amitől az elképzelések bútor lapszabászatunk révén száz százalékban megvalósulhatnak!


Egy bútorlapszabászatnál mindig nézze meg a szolgáltatásokat


Egy bútorlapszabászatnál, tehát rendkívül fontos, hogy milyen szolgáltatásokat, milyen technikai háttérrel ad, ahhoz, hogy a kész bútor minél szebb és jobb legyen. Aztán jönnek az árak, tudjuk jól, hogy az árak sokszor a minőséget is meghatározzák, pontosan emiatt alacsony ár stratégiával dolgozhat egy sor lapszabászat, vagy közzétehetnek alacsony bútorlap árlistákat is mások, amiket később járulékos költségekkel emelnek. Így az olcsó ár mind minőségben, mind szolgáltatásban rengeteg problémát és bosszúságot okoz számunkra. Jól tudjuk, hogy jelenleg a piacunk, a vevőink rendkívül ár-érzékenyek, pontosan ezért mi a Falco-Depo-nál, a bútorlap árakat, bútorlap árlistát teljesen versenyképes módon határozzuk meg. A bútorlap árainkat, a bútorlap árlistánkat vesse össze nyugodtan másokkal, s ha valamely azonos terméknél egy pici eltérést talál a versenytársaink javára, akkor tudnia kell, hogy mi milyen szolgáltatásokkal egészítjük azt ki!

Bútorlap szabászatBútorlap-szabászati szolgáltatások: A bútorlapok árain és a bútorlapok színein túl a legfontosabb a bútorlap vágásának és az élzárásának a minősége. A Falco-Deponál az optimális táblafelosztást és a mm pontos méretre vágást, számítógép által vezérelt fekvő elrendezésű nyomógerendás lapszabászgép biztosítja! A leszabott bútorlapjain a gyors és minőségi élzárást is el tudjuk végezni, a legmodernebb technikával működő gépeinkkel, bármilyen formájú és színű is legyen a bútorlap. A bútorlap lehet akár íves, akár kör alakú, vagy szögletes formájú, a bútorlap színe lehet egészen világos, vagy mély színű, de akár ezen bútorlap színek kombinációja! A vastagság sem okoz problémát 8-60mm-ig bármilyen vastagságú anyagot tudunk élzárni. A modern gépeknek köszönhetően maximálisan tudjuk teljesíteni a kitűzött rövid határidőt, akár már másnap elviheti elkészült anyagát! A legtöbb munkalaphoz ugyanis létezik színazonos vasalható élfólia , mellyel akár házilag is kivitelezhető a munkalap látszó éleinek lezárása, de profi gépekkel ez sokkal esztétikusabb lesz.

// // ]]>

alt

Mentés

Módosítás: (2017. november 22. szerda, 14:37)

 
Kosár
 ensocartAz Ön kosara jelenleg üres!
Regisztráció
BelépésMa 2018. szeptember 20., csütörtök, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.
Google+
Facebook
Partnereink
Falco Zrt.
http://www.falco-woodindustry.com
Forest Hungary Kft.
http://www.foresteu.com
Lechner Hungary Kft.
http://www.lechner.hu
Nett Front Kft.
http://www.nettfront.hu
Csercsics Faipari Kft.
http://www.csercsics.hu
Rehau Kft.
http://www.rehau.hu
Blum Hungária Kft.
http://www.blum.com
Ecorgan Kft.
http://ecorgan.hu
Henkel Magyarország Kft.
http://www.henkel.hu

ENSO ügyviteli rendszer és Webáruház modul
Enterprise Solutions Kft. http://www.enso.hu

civiskartya
Lámpa & Design Webáruház

Lámpa & Design Webáruház

Bútorszerelvény Webáruház
Bútorszerelvény Webáruházunk
3D Tervezés Online

varia3d