Címlap Webáruház Bútor és munkalapok

Bútorlapok és munkalapok választéka

Bútorlapok

A jó bútorlap titka!


Bútorlapok


Bútorlapok, munkalapok

Bútorlap, bútorlapok, munkalap, általában ezek a legkeresettebb cikkek, ha éppen bútorkészíttetésen gondolkodunk. S mint mindennél a világon, még egy kiváló családi ebédnél is így van, a bútornál pedig főként, a jó alapanyagnál már szinte minden eldől. Lehet az asztalosunk a legremekebb a környéken, ha a bútorlap, munkalap, amit választunk a számára, bár szép ugyan, de sem nem tartós, sem nem viseli jól a hőingadozásokat. Így amíg az átadáskor gyönyörű lesz a konyha vagy fürdőszoba bútorunk, addig lehet már egy félév múlva alig emlékeztet önmagára. Egy kevésbé közismert asztalos is viszont a kiváló bútorlapokból, munkalapokból, olyan bútort alkot meg, ami félév múlva már sokkal jobban ragyog, mint a sokkal drágább.


A bútorlap választás kritériumai


Bútorlap választásunknál épp emiatt nagyon sok szempontot kell figyelembe venni, s ebben a legutolsó szempont az ár. A bútorlap, munkalap a megmunkálhatósága miatt, az asztalos szerszámainak nyomát milyen módon őrzi meg, nagyon sok múlik. Láttunk már gyönyörű fehér mahagóni bútorlapból készült konyhabútort, amelynél minden egyes ponton, ahol a munkavégzés során az asztalos megfogta lepattant belőle egy-egy pici darab. Így a rosszul kiválasztott bútorlap miatt míg távolról gyönyörűnek tűnik a bútorunk, közelről már elszomorít minket, hiába került több millió forintba. A rossz bútor és munkalap választás miatt az elkészült bútor már hosszú évekre így marad.


Bútorlapok, munkalapokA bútorlap választásunkat befolyásolja az is, hogy hová és milyen használatnak kitéve képzeljük el a bútort. Természetesen  a konyhában felhasználásra kerülő bútor és munkalapoknak más hő és vízszigetelési tulajdonsággal kell rendelkezni, mint a hálószobában, vagy éppen a fürdőszobában, ahol a bútorlap választást elsősorban a nedves, párás környezetben való helytállás jelenti.

A bútorlapok, munkalapok kiválasztásánál így az igényeinknek és vágyainknak megfelelően annyiféle szempontot kell figyelembe venni, hogy sokszor az asztalosok sem merik magukra vállalni a döntést, pedig ők nap, mint nap foglalkoznak bútorlapokkal, munkalapokkal.


Hogyan választjuk ki az Önnek legmegfelelőbb bútorlapot?


Mi a Falco-Depo-nál profi eladóink segítségével pontról, pontra megnézzük, hogy az Ön elvárásainak mely típusú bútor és munkalapok felelnek meg. S miután kiválasztottuk a megfelelő bútorlapot vagy munkalapot megnézzük azok árait, mert tudjuk, hogy a bútor jelentős érték egy háztartásban. Azonban ha az árral és nem az Ön igényeivel kezdjük a kiválasztást, akkor minden igyekezetünk ellenére is, lehet, hogy a Bútorlapokbútorlapra költött összeg kidobott pénz lesz. S míg másutt lehet, hogy csak az eladás számít, nálunk családi vállalkozásról lévén szó, rendkívül fontos, hogy otthonát sokáig díszítsék a mi bútorlapjainkból készülő bútorok!

 

A Bútorlapok Típusairól


A vékony anyagokból pl 3mm-esek, a szekrény  hátfala szokott készülni. Fehér színben és fa utánzatúban tartunk ilyen 3mm-es típust. A 12 és 16mm vastag lapokból általában fiókok készülnek illetve a fém fiók oldalaihoz 16mm-es lapokra van szükség,  amit a fehér mellett  szürke színben is tartunk.

A 6-8-10-12-15-16-18-19-22-25 mm vastagságok a bútorlapoknál általában valamilyen felület kezeletlen nyers lapoknak a vastagságai pl. MDF lap, Forgácslap vagy akár OSB lap. Az MDF lapot főként festett termékekhez használjuk mivel a szerkezetük egységes, marás után is tömörek az élei. A Natúr forgácslap a bútorgyártásban a furnérozás alapanyaga felhasználható építőipari célra is. Az OSB lap főként építőipari lap, ez az anyag csak mérsékelt vízállósággal rendelkezik, ezért a belsőépítészeti felhasználása egyedi struktúrája miatt szokott szóba kerülni.

Éppen ezért mi a Falco-Deponál segítünk Önnek abban, hogy milyen célra, milyen vastagságú bútorlapot érdemes választani, sőt Ár-Érték arányban megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást!
Bútorlapok

 

alt

Módosítás: (2016. január 12. kedd, 10:48)

 
Kosár
 ensocartAz Ön kosara jelenleg üres!
Regisztráció
BelépésMa 2018. szeptember 20., csütörtök, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.
Google+
Facebook
Partnereink
Falco Zrt.
http://www.falco-woodindustry.com
Forest Hungary Kft.
http://www.foresteu.com
Lechner Hungary Kft.
http://www.lechner.hu
Nett Front Kft.
http://www.nettfront.hu
Csercsics Faipari Kft.
http://www.csercsics.hu
Rehau Kft.
http://www.rehau.hu
Blum Hungária Kft.
http://www.blum.com
Ecorgan Kft.
http://ecorgan.hu
Henkel Magyarország Kft.
http://www.henkel.hu

ENSO ügyviteli rendszer és Webáruház modul
Enterprise Solutions Kft. http://www.enso.hu

civiskartya
Lámpa & Design Webáruház

Lámpa & Design Webáruház

Bútorszerelvény Webáruház
Bútorszerelvény Webáruházunk
3D Tervezés Online

varia3d