Címlap Webáruház Bútorszerelvények

Bútorszerelvények és kiegészítők

Bútorszerelvények és egyéb kiegészítők


Bútorszerelvény kínálat

 

Asztalláb, bútorláb

Asztalláb, bútorlábBármennyire hihetetlen is, de az a tapasztalatunk, hogy az asztallábak az egyik leginkább pótlásra váró elem régi bútorainknál. Az asztallábak, a bútorok mozgatásának köszönhetően, s mivel az asztalokon kifejtett erőt, mind az asztalláb tarja meg, idővel elkopnak, elhasználódnak. Míg az asztalunkat, asztallapunkat a terítőkkel, vagy tányér alátétekkel tudjuk védeni a változásoktól, addig az asztallábaknál nincs erre lehetőség. Gyermekünk ha nekimegy, vagy játékát nekilöki az asztalnak, vagy leesik egy tárgy az asztalról, ami éppen az asztallábat éri, mind-mind olyan esemény, ami az asztalláb erejét és kinézetét próbára teszi.


Nem kell azonban aggódni, amiatt, ha az asztallábbal, bútorlábbal történik valami, mert amíg maga az asztallap és bútor ép, addig a Falco-Deponál mindig talál megfelelő asztal és bútorlábat, amivel növeli a bútor élettartamát. Ne aggódjon ha egy asztalláb eltörik, vagy reped, egyszerűen jöjjön el hozzánk, vagy nézze meg webáruházunkban az aktuális asztalláb kínálatunkat.

 

Perforált lemezek


Perforált lemezekA perforált lemezek használatának az igények és a kreativitás megszámlálhatatlanul sok lehetőséget teremt. A perforált lemez felhasználása a következő területeken a legjellemzőbb. A belső és külső építészetben egyaránt számos területen használhatók a perforált lemezek. A perforált lemezek kitűnően alkalmasak üzletberendezések, térelválasztó falak, bútorburkolatok, térbútorok, radiátorburkolatok, fénytechnikai eszközök díszítésére, egyes funkciók – elsősorban szellőzés – megerősítésére.  Emiatt a klímatechnika területén is kitűnő szolgálatot tesz a perforált lemez,  - hűtő/fűtőtest burkolatok, klímarendszer szűrőbetétek, kéménybetétek esetében. S minden olyan területen, ahol szűrésnek fontos szerepe van a perforált lemezek praktikus és esztétikus megoldást jelentenek. A  szűréstechnika esetében  - folyadékszűrők, levegőszűrőknél elengedhetetlen a megfelelő perforált lemez.


Ezen területek bármelyikéhez kitűnő és széles választékkal rendelkező perforált lemezeket kínál a Falco-Depo Önnek! Perforált lemezek

 

Bútorpánt, kivetőpánt


Kivetőpánt kínálat


Bútorpánt, KivetőpántMi is az a bútorpánt, kivetőpánt? Amennyiben valaki nem szakember joggal teszi fel a kérdést a kivetőpánttal kapcsolatban. Hiszen a köznyelvben ehhez hasonló jelentéssel a zsanér élt. A zsanérról tudjuk, hogy ez teszi lehetővé ajtók, ablakok nyitását zárását. A zsanér egészen egyszerű fémlemez középen hajlítható formában. A kivetőpánt ennek a modern nagytestvére, a bútorok funkcióinak változásával, azok fokozottabb igénybevételével és különböző lakberendezési funkcióknak való megfelelésével a bútorpántok, kivetőpántok rendkívül fontos elemeivé váltak az asztalos munkának. Ahány funkció, elképzelés, annyiféle kivetőpántot találhat nyitásra, zárásra. A bútor térben elfoglalt helye és azok a funkciók, amelyeknek meg kell fellelnie változatos nyitási módokat tesznek szükségessé, ezekhez elengedhetetlen a különböző jellemzőkkel bíró kivetőpánt.


Asztalosával Ön gondosan átbeszéli, hogy milyen bútort szeretne, elsősorban meghatározva a funkciókat, amikre használják és a szín és forma elképzeléseket, ám a mindennapi életben, hogy a bútorhasználat egyszerű és praktikus legyen elengedhetetlen egy technikai forgatókönyv. Ez a technika forgatókönyv tartalmazza, hogy merre és hogyan nyíljon a bútor, hogyan legyen csúsztatható, billenthető, milyen magasságok a megfelelőek a felhasználóknak a nyitásra zárásra. Amennyiben ezeket a technikai részleteket pontosan átbeszélik, vagy Ön meghatározza a Falco-Depo óriási segítségére lesz a megfelelő bútorpántok, kivetőpántok kiválasztásában.


Gondoljon arra, hogy egy bútort hosszú éveken keresztül használja, így annak megfelelő használatához nyitásához, zárásához nagyon fontos, hogy a  legjobb megoldásokat válassza a kivetőpántoknál.


A Falco-Depo bútorlap szabászat a bútor és kivetőpántok szakértője, mondja el mit szeretne és mi a legjobb kivetőpántot kínáljuk hozzá! Kivetőpánt kínálat

 

 

Vasalatok, fogantyúk, amitől a bútor működik!

 

Fogantyúk


FogantyúkA bútorlapjaink méretre vannak vágva és megfelelően élzártak, ahogy a Falco-Depo ügyfelei elvárják, de ahhoz hogy ezek a bútorok működjenek és valóban szolgáljanak bennünket szükségünk van a különböző vasalatokra, fogantyúkra. A tolóajtó vasalatok, tolóajtó vasalat, mindenféle bútor szerelvény és egyéb vasalatok széles kínálatával várjuk vásárlóinkat! A vasalatok, fogantyúk területén még nagyobb kínálatba és választékba ütközünk, mint a bútorlapoknál. Így ezek kiválasztása, csakis profi szakemberek, asztalosok és eladók segítségével lehetséges.


Nézzük önmagában fogantyúkat, amelyekből lehet szekrény fogantyú, ajtó fogantyú, fiók fogantyú, komód fogantyú és még számtalan fogantyú verzió. Ezekben a kategóriákban nagyon könnyű elveszni, mert akár szekrény fogantyú, akár ajtó fogantyú mind a színek, mind a funkciók tekintetében több száz változat létezik. Ahogyan eladóink rendkívüli pontossággal határozzák meg a bútorlap méreteket, ugyanilyen módon tudnak szekrény, ajtó, fiók fogantyút ajánlani Önnek. Nálunk a Falco-Deponál olyan fogantyút, vasalatot kap kiválasztott bútorlapjához, ami mind színében, mind minőségében, mind funkciójában a legpraktikusabb megoldásokat kínálja!


Fogantyú és vasalat, tolóajtóhoz, szekrényhez, ajtóhoz mi a legjobb megoldást kínáljuk meglévő bútorához, vagy bútorlapjaihoz! Fogantyúk

 

alt

 

alt

Módosítás: (2016. február 15. hétfő, 10:10)

 
Kosár
 ensocartAz Ön kosara jelenleg üres!
Regisztráció
BelépésMa 2018. szeptember 20., csütörtök, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.
Google+
Facebook
Partnereink
Falco Zrt.
http://www.falco-woodindustry.com
Forest Hungary Kft.
http://www.foresteu.com
Lechner Hungary Kft.
http://www.lechner.hu
Nett Front Kft.
http://www.nettfront.hu
Csercsics Faipari Kft.
http://www.csercsics.hu
Rehau Kft.
http://www.rehau.hu
Blum Hungária Kft.
http://www.blum.com
Ecorgan Kft.
http://ecorgan.hu
Henkel Magyarország Kft.
http://www.henkel.hu

ENSO ügyviteli rendszer és Webáruház modul
Enterprise Solutions Kft. http://www.enso.hu

civiskartya
Lámpa & Design Webáruház

Lámpa & Design Webáruház

Bútorszerelvény Webáruház
Bútorszerelvény Webáruházunk
3D Tervezés Online

varia3d