Címlap Webáruház Konyhai Fémrácsok

Konyhai Fémrácsok

 

Konyhai és Gardrób Fémrácsok

 Konyhai FémrácsMind a konyhában, mind a gardróbban rendkívül fontosak a praktikus megoldások a jó hely kihasználás. Amennyiben valamit nehéz elérni, megtalálni, használata túl sok időt rabol el tőlünk, sokszor észre sem vesszük, de inkább lemondunk róla.

 

Sokkal többet turmixolna, vagy készítene friss gyümölcslevet valaki, ha a turmix, vagy gyümölcs centrifuga nem lenne egészen hátul, alul a konyhaszekrényben. Lehet a pirítós készítő, vagy meleg szendvicssütő is többször előkerülne, ha értük nem kellene szinte lehasalni és kipakolni megannyi edényt, azért, hogy elérjük.

 

Sokszor lemondunk, akár egy jó pohár borról is, mert magasan fent hátulra kerültek a boros poharak, s még át is kéne mosni őket mielőtt használjuk.

 

Megannyi problémával szembesülünk nap, mint nap, amit a konyhai és gardrób fémrácsok beszerelésével, nagyon egyszerűen meg tudunk oldani. Mik ezek a fémrácsok igazából?Konyhai Fémrácsok

 

Fémrács típusok:


Konyhai Fémrácsok- Konyhai fémrácsok: + kiegészítő rácsok

- Gardrób rácsok


Ezeknek a fémrácsoknak óriási előnye, hogy praktikusak és helytakarékosak. A fémrácsok használata kényelmes hozzáférhetőséget eredményez, a legtöbb konyhai eszköz, vagy ruha és kiegészítők számára. Az eddigi pakolászást, hajlongást. Keresgélést a fémrácsokkal lecserélheti egyetlen praktikus mozdulatra, amivel rögtön a szeme elé kerül minden keresett dolog,.

 

A fémrácsok ugyanis különböző mechanikával rendelkeznek, a hely, a bútor és az Ön igényeinek megfelelően. Egy fémrács lehet fékes- nem fékes, kihúzható, kiforduló. Ám bármilyen módon kerül Ön elé egyetlen mozdulattal, amit keres, általánosan elmondható, hogy a fémrácsok jó teherbírásúak. Pontosan emiatt számos eszközt, ruhát tud praktikusan elhelyezni bennük.

 

Konyhai fémrácsok, amiket kínálunk:

 

- Kihúzható rácsok, különféle méretben és polckialakítással. A legeldugottabb helyekre is. Szabaduljon meg attól az érzéstől, hogy soha nem talál semmit!


- Kifordítható, forgó fémrácsok sarokszekrényekbe. Ezeknek a praktikus rácsoknak a megtervezésénél szinte mindenre gondoltak, milyen helyekre, milyen típusú bútorba kerülhet, milyen célt szolgálhat. Önnek csak a problémáját kell elmondania, s mi rögtön kínáljuk rá a legjobb fémrács megoldásokat.


- Kamravasalatok a nagy álló szekrényekbe, felér egy kisebb spájzzal. Kevés hely áll a rendelkezésére, s már élére állított mindent, begyömöszölt, amit csak lehetett a legkisebb területre is, ezzel a praktikus megoldással azonban, mintha új tereket nyitna a szekrényében. Ahová eddig szinte alig fért valami, most majd nem győz pakolni, így nagyobb tárolásra szolgáló szekrényekbe, elengedhetetlen a kamravasalatok alkalmazása.


Konyhai Fémrácsok

Konyhai kiegészítő rácsok:

 

Konyhai Fémrácsok

 

Számos, korszerű és látványos megoldással bővítheti egyszerűen már meglévő konyha szekrényét is:

 

- konyhai csőkészlet kiegészítő rácsokkal


- edénycsepegtető rácsokkal


- pohártartó, palacktartó rácsokkal


- konyharuha tartó rudakkal

 

A felhasználási lehetőségeknek csak képzelete szab határt.
Konyhai Fémrácsok

 

S végül a Gardrób rácsok:

 

Ugyanilyen típusú problémákra kínálnak megoldást a gardrób rácsok. Ezekből csak pár fontosabb: - nyakkendő, nadrágtartó rácsok, szennyes tartó.

Az eszközök, ruhák elhelyezésének és a több tér teremtésének új dimenziója az egyszerű konyhai és gardrób rácsok segítségével.

 

Felejtse el a polcokat, válasszon új megoldást a pakoláshoz,

a Falco-Depo Udvar fémrács kínálata és szakember gárdája segít Önnek ebben!

 

Konyhai Fémrácsok

Módosítás: (2015. december 03. csütörtök, 08:42)

 
Kosár
 ensocartAz Ön kosara jelenleg üres!
Regisztráció
BelépésMa 2018. szeptember 20., csütörtök, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.
Google+
Facebook
Partnereink
Falco Zrt.
http://www.falco-woodindustry.com
Forest Hungary Kft.
http://www.foresteu.com
Lechner Hungary Kft.
http://www.lechner.hu
Nett Front Kft.
http://www.nettfront.hu
Csercsics Faipari Kft.
http://www.csercsics.hu
Rehau Kft.
http://www.rehau.hu
Blum Hungária Kft.
http://www.blum.com
Ecorgan Kft.
http://ecorgan.hu
Henkel Magyarország Kft.
http://www.henkel.hu

ENSO ügyviteli rendszer és Webáruház modul
Enterprise Solutions Kft. http://www.enso.hu

civiskartya
Lámpa & Design Webáruház

Lámpa & Design Webáruház

Bútorszerelvény Webáruház
Bútorszerelvény Webáruházunk
3D Tervezés Online

varia3d