Címlap Webáruház Táblásított fenyő

Táblásított fenyő

Táblásított fenyő

Táblásított fenyő kínálat

 

Táblásított fenyőA bútorlapok célja, hogy helyettesítsék bútorgyártáskor a tömör fát, így környezetkímélőbb, gazdaságosabb, a célra specializált anyagot kapunk. A bútorlapokat elsősorban a felületkezelésük alapján különböztetjük meg, így lehetnek Laminált faforgácslapok, Színfurnérozott faforgácslapok, Lakkozott faforgácslapok. S mindezen célokra kitűnően alkalmazható a táblásított fenyő is. A táblásított fenyő lapot általában bútorok, polcok vagy komódok elkészítésekor használjuk. A legtöbb fenyőbútort borovi alapanyagból táblásítják. Magyarországon mindig is igen népszerűek voltak a fenyőbútorok, rendkívül nagy volt az igény mindig is a fenyőlécek iránt. A fenyőfának rendkívül sok kiváló tulajdonsága van, amit a táblásított fenyő is egyesít magában.


A fenyőfa élő anyag jellegét sokáig megőrzi, sokszor érik be a bútorunk a háló-, vagy gyermekszobában szinte együtt lélegezve a családdal. A táblásított fenyőnek is ugyanilyen tulajdonságai vannak, szemben a festett bútorlapokkal. Így ha csatlakozva a tradíciókhoz mi is szeretnénk ár/érték arányban olyan fenyőbútort, ami együtt él és változik velünk, akkor sohase szalassza el megnézni a Falco-Depo táblásított fenyő kínálatát.


Táblásított fenyőinkhez is ugyanazokat a plusz szolgáltatásokat biztosítjuk, a méretre vágást, az élzárást és a házhoz szállítást. Így ha táblásított fenyőt keres, akkor szakképzett eladóink és munkatársain milliméterre pontosan megoldják táblásított fenyővel kapcsolatos igényeit a Falco_Depo-nál. Táblásított fenyő kínálat

// // ]]>

alt

Módosítás: (2015. december 04. péntek, 14:26)

 
Kosár
 ensocartAz Ön kosara jelenleg üres!
Regisztráció
BelépésMa 2018. szeptember 20., csütörtök, Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.
Google+
Facebook
Partnereink
Falco Zrt.
http://www.falco-woodindustry.com
Forest Hungary Kft.
http://www.foresteu.com
Lechner Hungary Kft.
http://www.lechner.hu
Nett Front Kft.
http://www.nettfront.hu
Csercsics Faipari Kft.
http://www.csercsics.hu
Rehau Kft.
http://www.rehau.hu
Blum Hungária Kft.
http://www.blum.com
Ecorgan Kft.
http://ecorgan.hu
Henkel Magyarország Kft.
http://www.henkel.hu

ENSO ügyviteli rendszer és Webáruház modul
Enterprise Solutions Kft. http://www.enso.hu

civiskartya
Lámpa & Design Webáruház

Lámpa & Design Webáruház

Bútorszerelvény Webáruház
Bútorszerelvény Webáruházunk
3D Tervezés Online

varia3d